<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
24/7 Support

Vitamin
C-Fence

C-Fence verbetert
jouw digitale gezondheid

Gezondheid is het allerbelangrijkst. Dat geldt ook voor jouw organisatie. Hackers liggen altijd op de loer om jouw cyberimmuunsysteem binnen te dringen en schade aan te richten. Cybercrime is een pandemie waar je jezelf goed tegen moet beschermen. Dus geef dat [cyber]virus geen kans!

Bestel jouw Vitamin C-Fence hieronder!

Bestelformulier
Vitamin C-Fence

Vul onderstaand formulier in om Vitamin C-Fence te bestellen!

Meer weten?

Kom alles te weten over onze cybersecurity dienst C-Fence.

Lees meer

C-FENCE BIEDT GRIP OP JE IT-OMGEVING

Tegenwoordig draait alles om informatie. En deze informatie vertegenwoordigd een waarde voor mensen, bedrijven en hen bestuurders. Het is daarom van belang om er zeker van te zijn dat deze organisatie goed wordt bewaakt. 

C-Fence doet dit voor jouw organisatie en verzameld informatie over jouw IT-omgeving uit een log. Welke informatie we uit een log kunnen halen, is dus afhankelijk van waar de log is ontstaan in jouw IT-omgeving.

Hoe en waar wordt deze informatie opgeslagen?
Alles dat wordt ‘gevonden’ door de agent wordt voor een langere periode opgeslagen in de Cloud. 

Waarom wordt deze informatie geanalyseerd?

Als de logs in de Cloud zijn, worden ze geanalyseerd door een set van algoritmen die iedere dag aangescherpt worden. Mocht er binnen deze set een afwijking worden gevonden, dan wordt er een alert uitgezonden. C-Fence zet de logs om naar een leesbaar format, waardoor we deze kunnen bekijken op eventuele kwaadaardige acties. 

Op deze manier houden we grip op de situatie. Het is die analyse die van cruciaal belang is en inzicht geeft van een aanval die op de loer ligt.

Verhoog jouw cyberweerbaarheid
vandaag nog!

Kom eens langs of neem contact op.