<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
24/7 Support

Service
Microsoft 365 Secure Script

De cyberdreigingen
nemen alsmaar toe

De missie van Microsoft 365 Secure Script is om bedrijven en individuen de tools te geven die ze nodig hebben om zichzelf te verdedigen tegen de snel evoluerende cyberdreigingen.

Microsoft 365 Secure Script werkt op basis van een geavanceerd Artificial Intelligence [AI] systeem dat speciaal is ontworpen om malware- en ransomware-aanvallen in realtime te detecteren en te voorkomen.

De AI gebruikt algoritmen om gegevens, bestanden en patronen binnen Microsoft 365 te analyseren, om zo een cyberaanval te voorspellen. Na slechts één maand heeft deze slimme technologie jouw persoonlijke netwerkpatronen en gewoontes van binnen en buiten leren kennen. Hierdoor werkt het volgens een uniek algoritme om effectieve voorspellingen te maken op basis van specifieke afwijkingen [denk aan het typgedrag van jouw medewerkers].

Daarnaast heeft Secure Script een 'kwaadaardige IP-detectie' in Azure en Microsoft 365, wat aanmeldingsverzoeken van bekende kwaadaardige IP-adressen detecteert en blokkeert. Dit wordt gerealiseerd door AI te integreren met de identiteits- en toegangsbeheerservice van Microsoft Azure.

Je werknemers
efficiënter laten samenwerken?

Kom eens langs of neem contact op.