<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=806568930319074&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
MENU
SLUIT
24/7 Support

Service
C-Fence

WAAROM C-FENCE?

  • Meer gemak voor de IT-beheerder.
  • Meer zekerheid & controle.
  • Verhoging cyberweerbaarheid.
  • Voorkomt cyberaanvallen.
  • Lagere verzekeringspremie.
Download C-Fence one-pager
 

HOE WERKT C-FENCE?

Informatie en data zijn de meest waardevolle bezitten van jouw bedrijf. Het is dus belangrijk dat de IT-omgeving van jouw bedrijf goed beschermd wordt.

C-Fence doet dit voor jouw bedrijf door informatie te verzamelen over jouw IT-omgeving uit een 'log'. Alles dat wordt gevonden, wordt opgeslagen in de Cloud. Wanneer de logs in de Cloud zitten worden ze geanalyseerd door een set van algoritmen die iedere dag aangescherpt worden. Mocht er binnen deze set een afwijking worden gevonden, dan wordt er een alert uitgezonden.

C-Fence zet de logs om naar een leesbaar format, waardoor we deze kunnen bekijken op eventuele kwaadaardige acties. Het is dié analyse, die van cruciaal belang is en inzicht geeft van een aanval die op de loer ligt. Doordat informatie gedocumenteerd wordt in de Cloud kunnen we ook de voetstappen van een cybercrimineel nalopen, zodat deze informatie opgeslagen kan worden om toekomstige aanvallen voor te zijn.

C-FENCE BIEDT GRIP OP JE IT-OMGEVING

Tegenwoordig draait alles om informatie. En deze informatie vertegenwoordigd een waarde voor mensen, bedrijven en hen bestuurders. Het is daarom van belang om er zeker van te zijn dat deze organisatie goed wordt bewaakt. 

C-Fence doet dit voor jouw organisatie en verzameld informatie over jouw IT-omgeving uit een log. Welke informatie we uit een log kunnen halen, is dus afhankelijk van waar de log is ontstaan in jouw IT-omgeving.

Hoe en waar wordt deze informatie opgeslagen?
Alles dat wordt ‘gevonden’ door de agent wordt voor een langere periode opgeslagen in de Cloud. 

Waarom wordt deze informatie geanalyseerd?

Als de logs in de Cloud zijn, worden ze geanalyseerd door een set van algoritmen die iedere dag aangescherpt worden. Mocht er binnen deze set een afwijking worden gevonden, dan wordt er een alert uitgezonden. C-Fence zet de logs om naar een leesbaar format, waardoor we deze kunnen bekijken op eventuele kwaadaardige acties. 

Op deze manier houden we grip op de situatie. Het is die analyse die van cruciaal belang is en inzicht geeft van een aanval die op de loer ligt.

Verhoog jouw cyberweerbaarheid
vandaag nog!

Kom eens langs of neem contact op.